Za udobje mojega doma

Razvijajte svoje podjetje - pridružite se omrežju Vaillant

Iščete močnega partnerja, ki vam bo stal ob strani? Kot partner podjetja Vaillant lahko izkoristite 150 let izkušenj enega vodilnih podjetij na področju obnovljivih virov ogrevanja, hlajenja in prezračevanja. Preberite več o prednostih, ki jih prinaša članstvo v naši ekipi, kot so hiter dostop do nadomestnih delov, usposabljanja in poprodajne storitve.

Postanite močnejši - dovolite nam, da postanemo del vaše ekipe.

Osredotočiti se želite na rast podjetja. Zato vam pri vsakodnevnih nalogah pomagamo s svojim obsežnim omrežjem in tehničnim strokovnim znanjem. Izkoristite našo široko paleto izdelkov ter celo vrsto storitev in orodij, ki vam olajšajo vsakodnevno delo. Kot del vaše ekipe zagotavljamo sredstva, s katerimi bo vaše vsakodnevno poslovanje ne le lažje, temveč tudi bolj dobičkonosno.

Vrhunska ekipa prodajnih zastopnikov

Naš prodajni zastopnik je vaša kontaktna oseba in vas podpira v vseh fazah postopka prodaje naših izdelkov in storitev.

Center za usposabljanje

Postanite strokovnjak: v našem centru za usposabljanje se boste naučili vse, kar potrebujete za svetovanje, načrtovanje in inštalacijo.

Servisna podpora

Vaš svetovalec pri vsakdanjem delu: naša tehnična ekipa pozna izdelke do potankosti in vam je na voljo za podporo s svojim strokovnim znanjem.

Skladišče rezervnih delov

Kakovost na zalogi: naše skladišče rezervnih delov vam zagotavlja hitro razpoložljivost delov, ko jih potrebujete.
Samo še korak do tega, da kot Vaillantov partner spodbudite svoje poslovanje. Postanite del ekipe.

Partnerstvo, na katerega se lahko zanesete.

Poleg močne ekipe ponujamo tudi portfelj izdelkov, ki pokriva vse potrebe ogrevalnega sistema vaših strank. Vaše vsakodnevno poslovanje poteka tako gladko, kot delujejo naši izdelki skupaj. Naša orodja in storitve vam namreč pomagajo najti hitre in ciljno usmerjene rešitve. Kaj lahko pričakujete kot partner:

Orodja za načrtovanje

Z našimi orodji za načrtovanje boste v vseh fazah načrtovanja ostali organizirani. Ne glede na to, ali gre za dostop do dokumentov za posamezno stranko ali za pripravo popolne ponudbe - z našimi orodji ste vedno korak pred drugimi.

Vaillant akademija

Ponujamo širok nabor programov usposabljanja, s katerimi boste vedno na tekočem in boste svoje delo opravljali kar se da učinkovito. Obiščite usposabljanja v našem podjetju ali uporabite naša e-izobraževanja, ki vam omogočajo, da se izobražujete kadar koli in kjer koli želite. Naši programi usposabljanja vam omogočajo, da postanete strokovnjak in vedno izpolnjujete prihodnje tehnološke standarde.

Navedba v lokalnem iskanju monterjev

Mesto na našem seznamu lokalnih monterjev Vaillant znatno poveča vašo prepoznavnost in vam omogoča, da zgradite mrežo novih strank.

Ogrevanje online

Z uporabo naše digiralne platforme Ogrevanje online je upravljanje s povpraševanji veliko lažje!

Marketinški material

Ustrezna javna podoba je ključ do uspešnega poslovanja. Zato vam kot članom naše mreže nudimo podporo pri oblikovanju individualnega, prilagojenega oglaševanja. Tako boste zlahka pritegnili nove stranke.

Nagrajujemo zvestobo: Vaillantov partnerski program

Ne zamudite priložnosti za najboljšo možno podporo; pridružite se našemu brezplačnemu partnerskemu programu in izkoristite dodatne prednosti: povečajte svojo učinkovitost s podporo naših strokovnjakov, zbirajte točke za svoje podjetje, medtem ko vi in vaši zaposleni delate, ter pridobite dostop do vedno večjega števila nagrad, bonusov in denarnih nagrad. Partnerski program Vaillant je idealen za vse inštalaterje, ki želijo izkoristiti naše 150-letno znanje in hkrati biti nagrajeni za svoje delo.

To delo opravite v trenutku!

Vaše najlažje delo doslej? Vaša registracija v Vaillantov partnerski program. V nekaj preprostih korakih dokončajte registracijo in izkoristite prednosti močne mreže, na katero se lahko vedno zanesete.
0
1

Registrirajte svoje podjetje

Uporabite naš kontaktni obrazec in v nekaj trenutkih prijavite svoje podjetje kot partnerja.
0
2

Dovolite nam, da opravimo delo

Vašo zahtevo bomo preverili v nekaj dneh in se vam oglasili.
0
3

Pridobite dostop

Ko je vaša registracija potrjena ali če ste že registrirani, zahtevajte dostop do naše mreže myVaillant Pro prek kontaktnega obrazca.